Raznobojne stolice

Stolice u boji. Na izbor nudimo više od sto različitih kombinacija boja i modela…

Dizajnerska DSW stolica krem boje

Dizajnerska DSW stolica krem boje je čvrsta, kvalitetna i postojana. Sjedište je ergonomski oblikovano prema konturama ljudskog tijela, a dostupno je u 16 boja visokokvalitetnog polimera, mat površinskog efekta. Dizajnom noge su inspirirane Eiffel-ovim tornjem, a sastavljene su od metalne konstrukcije kombinirane s masivom drveta bukve ili oraha. Na sjedištu stolica vidljivi su okrugli tragovi što je rezultat spajanja nogu sa sjedištem. Uz iznenađujuću razinu udobnosti, dizajnerska DSW stolica krem boje je iznimno praktična, te se jednostavno održava, dizajnom ukrašava prostor, a cijenom se uklapa u svaki džep.

Kupcima smo osigurali najveći izbor boja sjedišta na tržištu. Sjedišta nudimo u dvije izvedbe. Sjedište s rukonaslonom koje je povezano uz modele DAW stolice s rukonaslonom i drvenim nogama, DAR stolice s rukonaslonom i metalnim nogama, te RAR stolica koja je zbog oblika nogu pretvorena u stolicu za ljuljanje. Sjedišta bez rukonaslona karakteristična su za DSW model s drvenim nogama i DSR model s metalnim nogama. Sva sjedišta odgovaraju nogama u ponudi. Na izbor osigurali smo visoke drvene noge boje bukve i niske drvene noge boje bukve i oraha. Uz drvene noge nudimo i niske metalne noge crne i krom boje.

Izbor boja i oblika sjedišta, te sve kombinacije boja drvenih i metalnih nogu možete pogledati u našem prodajnom studiju, studioHR, Heinzelova ulica 41, Zagreb. Na ovoj adresi najčešće sve kombinacije sjedišta i nogu imamo pripremljene za isporuku odmah, kako je teško sve kombinacije održati dostupnim molimo da prije dolaska provjerite dostupnost stolica u studiju, ako nisu dostupne količinu možemo osigurati unutar nekoliko dana.

Ako tražite stolice u boji na pravom ste mjestu.

Jedini smo web dućan koji je tržištu osigurao 16 različitih boja stolica cool dizajna. Sve boje sjedišta u ponudi pripremljene su za isporuku odmah. Uz 16 boja sjedišta na odabiru kupca nudimo drvene noge izrađene od svijetlog, natur drveta i tamnijeg bajcanog drveta bukve. Uz drvene noge kupci mogu birati i metalne noge u dvije kombinacije boja, krom visokog sjaja i mat crna boja. Sjedišta su dostupna u izvedbi s i bez rukonaslona i svim niže navedenim bojama.