Kvaliteta izrade

MATERIJALI

KAŠMIR I KOŽA

U standardnoj ponudi imamo nekoliko boja najfinijih materijala poput Australskog kašmira, tvrde Talijanske i meke Anilin kože. Većina proizvoda rađena je ručno sa najvećom pažnjom i pozornošću na detalje.

DRVO I METAL

Masivno drvo, šperploča štićena furnirom, nehrđajući čelik, aluminij polirani do visokog sjaja ili lakirani mat bojom. Sve su to materijali najčešće korišteni za konstrukcije namještaja, obradom dovedeni do savršenstva.

FIBERGLAS I POLIPROPILEN

Fiberglas je čvrst, vodootporan materijal po potrebi transparentan, često se korist za ploče stolova kao zamjena mramoru. Polipropilen je fleksibilan, a iznimno čvrst materijal postojane boje, najčešće korišten za sjedišta stolica.

PREMIUM KVALITETA

Osnova našeg poslovanja je kvaliteta i niska cijena. Ulažemo najveće napore kako bi za sve PREMIUM proizvode u našoj ponudi osigurali najvišu moguću razinu kvalitete po najnižoj cijeni. Želimo da PREMIUM namještaj koji kupite kod nas bude kvalitetan, izdržljiv i najvažnije dugotrajan. Prilikom kupovine želimo Vam pružiti sigurnost i zadovoljstvo kakao uslugom tako i kupljenim proizvodom.

PAKIRANJE PROIZVODA

Većina PREMIUM proizvoda isporučuju se djelomično rastavljen. Bitni, odnosno kompleksni dijelovi sastavljeni su u tvornici, jednostavne dijelove odvojene radi lakšeg i sigurnijeg transporta sastavljaju kupci i to alatom pakiranim uz proizvod. Svaki PREMIUM proizvod isporučuje se u kartonskoj ambalaži koja je osigurana krutom kartonskom ili drvenom konstrukcijom. Svi dijelovi namještaja u kutiji dodatno su zaštićeni najlonom, stiroporom i ostalim ambalažnim materijalom visoke kvalitete.