Jamstvo

JAMSTVENI ROKOVI

PREMIUM

Garancija 5 godina.

Kupcima kojima je uz dizajn i funkcionalnost bitna kvaliteta, trajnost i predanost detaljima odlucili smo ponudili proizvode najviše kvalitete. Kao dokaz kvalitete premium proizvoda osigurali smo dugogodišnje jamstvo.

STANDARD

Garancija 1 godinu.

Kupcima kojima su bitni dizajn i funkcionalnost s naglaskom na cijenu, odlucili smo ponuditi proizvode standard kvalitete. Na proizvode standard kvalitete osiguravamo jamstveni rok od godinu dana i najnižu cijenu na tržištu..

ORIGINAL

Garanciju osigurava dobavljac.

Za original proizvode naši dobavljaci osiguravaju servis i jamstvene uvijete. Trajanje jamstva razlikuju ovisno proizvodu i uvjetima koje je odredio dobavljac. Na stranici svakog od proizvoda biti ce istaknut jamstveni rok.

ŠTO NIJE POKRIVENO JAMSTVOM?

Jamstvo pokriva sve greške ili probleme uocene na proizvodima. Ako je proizvod korišten u normalnim uvjetima i na predviden nacin, a ošteti se, nemojte brinuti pokriveni ste jamstvom. Jamstvom ne možemo pokriti nepravilno korištenje, slucajne nezgode (npr. prilikom otpakiranja), razumno trošenje materijala…

OBRAZAC JAMSTVA

Uz svaki kupljeni proizvod dostavljamo Vam racun, obrazac jamstva i kratke upute. Na obrascu jamstva bit ce upute kako treba postupiti u slucaju problema s proizvodima. Svaki spor pokušavamo riješiti u najkracem mogucem roku na obostranu korist. Za sve nejasnoce i sva pitanja kontaktirajte nas na info@inside-studio.hr

© Copyright 2017 inside-studio.hr | Inside Studio d.o.o., I. Antunovića 5, 10090 Zagreb, OIB: 40880987141

Open chat