Jamstvo

PREMIUM
jamstvo 5 godina

Kupcima kojima je uz dizajn i funkcionalnost bitna kvaliteta, trajnost i predanost detaljima odlučili smo ponudili proizvode najviše kvalitete. Kao dokaz kvalitete premium proizvoda osigurali smo dugogodišnje jamstvo.

STANDARD
jamstvo 2 godine

Kupcima kojima su bitni dizajn i funkcionalnost s naglaskom na cijenu, odlučili smo ponuditi proizvode standard kvalitete. Na proizvode standard kvalitete osiguravamo jamstveni rok od dvije godine i najnižu cijenu na tržištu.

ORIGINAL
jamstvo osigurava dobavljač

Za original proizvode naši dobavljači osiguravaju servis i jamstvene uvijete. Trajanje jamstva razlikuju ovisno proizvodu i uvjetima koje je odredio dobavljač. Na stranici svakog od proizvoda biti će istaknut jamstveni rok.

 

ŠTO NIJE POKRIVENO JAMSTVOM?

Jamstvo pokriva sve greške ili probleme uočene na proizvodima. Ako je proizvod korišten u normalnim uvjetima i na predviđen način, a ošteti se, nemojte brinuti pokriveni ste jamstvom. Jamstvom ne možemo pokriti nepravilno korištenje, slučajne nezgode (npr. prilikom otpakiranja), razumno trošenje materijala…

 

OBRAZAC JAMSTVA

Uz svaki kupljeni proizvod dostavljamo Vam račun, obrazac jamstva i kratke upute. Na obrascu jamstva biti ce upute kako treba postupiti u slučaju problema s proizvodima. Svaki spor pokušavamo riješiti u najkraćem mogućem roku na obostranu korist. Za sve nejasnoće i sva pitanja kontaktirajte nas na info@inside-studio.hr