RASPRODAJA
stol i 5 stolica

P R O D A N O !

Stol Flower Standard i pet stolica DSW 1199 kn – PRODANO!!!

U procesu smo promjene rasporeda izložbenih eksponata. Tim povodom prodajemo izložbene eksponate stol Flower Standard i pet DSW stolica. Stol i stolice prodajemo isključivo u setu stol Flower bijele boje, DSW stolice s nogama boje bukve i sjedištima u pet različitih boja, Krem, Pepermint, Crvena, Narančasta, Smeđa. Cijena seta je 1199 kn. Stol i stolice su izloženu i prodajnom studiju : studioHR, Heinzelova 41, Zagreb posjetite nas i pregledajte ponudu, niže pregledajte fotografije i kratki opis ponuđenih proizvoda.

stol Flower Standard

Više o stolu Flower Standard

Promjer (cm) 100

Noga stola izrađena je od aluminija lakiranog bijelom bojom visokog sjaja. Ploča stola izrađena je od MDF-a, odnosno mediapana lakiranog bijelom bojom mat površinskog efekta. Stol prodajemo isključivo u setu s 4 Tyrion stolice. Cijena seta je 1199 kn.

Oštećenja

Iako je stol neko vrijeme izložen u dućanu u savršenom je stanju osim ogrebotine na ploči koja se može vidjeti na fotografiji stola


insidestudio | Za više informacija nazovite +385998720160

stolice BRD

Više o BRD stolicama

Sjedišta BRD stolica izrađena su od polipropilena mat površinskog efekta. U standardnoj ponudi imamo 16 različitih boja, a trenutno na rasprodaju uz stol Flower Standard nudimo krem, narančastu, crvenu. pepermint zelenu i smeđu. . Noge stolica izrađene su od masivnog drveta bukve. Stolice se prodaju isključivo u setu sa stolom Flower Standard. Cijena seta je 1199 kn.

Oštećenja

Stolice su neko vrijeme izložene u prodajnom studiju što znači da ima vidljivih znakova korištenja no oštećenja su iznimno mala i nije ih moguće fotografirati.


insidestudio | Za više informacija nazovite +385998720160